Osallistumis- ja peruutusehdot

Koira ei saa olla sairas tai pahasti vammautunut osallistuessaan kurssille. Rokotustodistus pyydetään tuomaan ensimmäiselle koulutuskerralle. Koirilla on oltava voimassa oleva kolmoisrokote (penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, parvovirus) sekä raivotautirokotus (rabies). Poikkeuksena alla 12vk ikäiset pennut. 12vk täyttäneillä täytyy rokotusohjelma olla aloitettu. Kennelyskä (parainfluenssa) rokote on vapaaehtoinen.

Koiran omistaja on aina vastuussa koirastaan, sekä sen aiheuttamista, että sille sattuneista vahingoista. 

Vapaat osallistujapaikat löydät täältä: https://www.varaaverkossa.fi/places/koirakoulu-ope... Vapaiden paikkojen määrä päivittyy reaaliajassa, joten jos varaaminen onnistuu, voit olla varma omasta paikasta.

Osallistumispaikka vahvistetaan vielä erikseen sähköpostilla. Lasku ostetuista palveluista toimitetaan erillisellä sähköpostilla. Laskulla on maksuaikaa 7vrk lähettämispäivästä. Poikkeuksena Pentujen leikkitunnit, yksityiskoulutukset sekä yksittäiset treenitunnit, jotka maksetaan osallistumisen yhteydessä pankki- tai luottokortilla. Hinnat sisältää aina arvonlisäveroa 24%, elintarvikkeet ja eläinrehut alv. 14%. Ostetun palvelun tai tuotteen tarkempi kuvaus löytyy aina, kunkin palvelun tai tuotteen tiedoista, Koirakoulu Operantin kotisivuilta www.operantti.fi

Peruutukset on tehtävä viimeistään 7vrk ennen kurssia, seminaaria tai luentoa. Ilmoittautumisen vahvistusviestissä on mukana koodi, jonka avulla peruutuksen saa tehtyä täällä: https://www.varaaverkossa.fi/cancel. Aiemmin kuin 7vrk ennen kurssin, luennon tai seminaarin alkua tulleista peruutuksista, palautetaan maksettu kurssimaksu kokonaisuudessaan tai laskua ei peritä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutettujen palveluiden hintoja ei palauteta. Voit aina myydä oman paikkasi eteenpäin. Muista silloin ilmoittaa vaihdoksesta ja uuden osallistujan yhteystiedot.

Koiran sairastuessa, lääkärintodistusta vastaan voidaan sopia korvaavasta opetuksesta tai palautetaan maksetut suoritukset kokonaisuudessaan tai niiden tuntien osalta, kun osallistuminen estyy. Jos laskua ei ole keritty maksamaan, ei sitä myöskään peritä.

Yksityistuntien osalta sovitaan tavoitteet ja ohjauksen sisältö aina asiakkaan kanssa erikseen. Yksityisopetus maksetaan koulutuksen päätteeksi, maksutapana käy pankki- tai luottokortit. 

Jos osallistumis- tai peruutusehdoista on jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä ennen ilmoittautumista.

Terveisin:

Anne Nyrönen ja Annemari Leppäniemi, Eläinpalvelu Operantti

Päivitetty 14.2.2017