Yksityistunnit

Sopivan kurssin puuttuessa tai vaikka aikatauluhaasteiden vuoksi, voi välillä olla helpompaa varata yksityistunti. Arkitottelevaisuutta, hihnakäyttäytymistä, vastaehdollistamista tai vaikka omien koulutustaitojen hiomista, kuinka haluttuja käytöksiä vahvistetaan ja saadaan ei toivottuja asioita vähenemään ja lopulta loppumaan. Jos yhteinen sävel puuttuu harrastaessa tai lenkkeillessä, niin suunnittelen sopivat harjoitukset asioiden eteenpäin viemiseksi. Rakennetaan treenimotivaatiota ja tehdään arjesta ja yhdessä harrastamisesta molemmille mukavaa.

Ota yhteyttä ja kerro, minkä asian ympärille yksityistunti olisi tarpeen.


Voit myös suoraan täyttää esitietolomakkeen koirasta, sen hyvinvoinnista ja oppimishistoriasta, yksityisopetuksen suunnittelua varten. Kyselyn lopussa pyydetään määrittelemään myös ensisijaiset tavoitteet yksityisopetukselle. Varaa kyselyn täyttämiseen aikaa n. 30min.

Lomakkeen täyttämisen jälkeen olen yhteydessä 1-2vrk kuluessa puhelimitse, kun olen ensin tutustunut vastauksiin. Esitietojen täyttäminen ei vielä sido yksitystunnin ostamiseen, vaan voit päättää palvelun ostamisesta minun yhteydenoton aikana tai sen jälkeen.

Huom. lomake toimii parhaiten Chrome, Explorer ja Firefox selaimilla. Windowsin  Edge selaimen kanssa ei lomakkeen lähetys välttämättä onnistu.Yksityistuntien hinnoittelu:

1. Tunti 65€ ja seuraavat tunnit 55€/h

Yksityisopetus maksetaan opetuksen päätteeksi heti. Maksutavaksi käy pankki- ja luottokortit. 


Eroahdistus asioissa suosittelen ottamaan yhteyttä Jari Parkkisenniemeen, joka toimii Jyväskylän alueella. Pääset Jarin kotisivuille tästä: Aprender