Yksittäiset treenit

Nyt on mahdollista varata yksittäisiä treenitunteja.

Yksittäisille tunneille osallistuvien koirien perustaitoina on oltava , että pystyy syömään ollessaan samassa tilassa muiden koirien kanssa. Ja että koira sietää toisten koirien läsnäolon ilman hurjaa haukkumista, ainakin silloin kun toinen koira ei ole suoraan näkösällä vaan esim. sermin takana. Poikkeuksena Hillumatta hihnassa tunnit kts. tarkemmat tiedot tuntikuvauksesta. 

Alla on kuvaukset eri kertatunneista. Jokaisella tunnilla ei kaikkea mahdollista käydä läpi, joten pidetään tunnin alussa n.10min suunnitteluhetki. Halliin sisälle kannattaa siksi tulla ensin ilman koiraa. Ryhmäkokojen ollessa kuitenkin pieniä, saa jokainen henkilökohtaista ohjausta.

Tuntien kuvausten alapuolelta löydät varauslinkin, josta pääset tarkastelemaan vapaita treeniaikoja.

Kaikissa ryhmissä max. 4 koirakkoa.

Perustaidot I: Kaiken ikäisille ja tasoisille koirille. Aiheena hihnassa vetämättä ja kontaktissa kulkeminen, luokse tulo vahvaksi ja hoitotilanteet sekä käsittely mukaviksi. Rauhoittumista ja siirtymätilanteisiin hallintaa. Lelupalkkausta ja lelusta irrotusta.

Perustaidot II: Kaiken ikäisille ja tasoisille koirille. Kohdetyöskentely ja sen soveltaminen mm. perusasento, nouto, paikkamakuu ja paikalle hakeutuminen, nenä-, leuka- ja jalkakohteita hyödyntäen. Luopuminen ja sen yleistys. Kohdetyöskentelyn kautta motivaatiota ja häiriöihin siedättämistä.

Tempputunti: Kaiken ikäisille koirille. Omat motoriset koulutustaidot kuntoon samalla kun koiralla on temppujen parissa hauskaa. Kerrataan koulutuksen perusteista toiminnan aikaan saamista, alkuyleistystä ja vihjeen liittoa. Jaetaan vinkkejä ja kokeillaan koiraa aktivoivia ja rauhoittavia virikkeitä.

Hillumatta hihnassa: Ei koiran ikävaatimuksia. Myöskään perustaitoja ei juuri tarvita. Edellytyksenä osallistumiselle on kuitenkin, että koira pystyy syömään ulkona uusissa paikoissa. Harjoitellaan vetämättä kävelemistä ja kiihdyttävien asioiden lähestymistä ja ohittamista. (Halukkaita ohjataan BAT 2.0 metodia mukaillen, tarvittaessa temppuja apuna käyttäen.) Tunnit pidetään pääsääntöisesti ulkona. Jos on todella kurja keli, kaatosade, yli 15 astetta pakkasta tai myrsky niin koulutus pidetään hallilla. Tarkempi paikka ilmoitetaan sms viestillä viimeistään edellisenä päivänä. Autolla paikalle saapuminen on siis erittäin suotavaa, jotta koira pääsee tauolle ja liikkuminen onnistuu kätevästi. Treenipaikka vaihtelee Leppävesi, Huhtasuo, Seppälä, Viitaniemi alueella.

Tokotunti: Tottelevaisuuskoulutusta arkeen tai kisatavoitteellista treeniä (tokon alo- tai avo-luokan liikkeet). Laita ilmoittautumisen lisätietoihin, jos sinulla on jo jotain erityistä mielessä, mitä tunnilla olisi hyvä harjoitella. Käydään tunnin alussa kuitenkin lyhyesti läpi, mitä kullakin on työn alla.  

Nose work treenit: Koirakoille jotka jo etsivät jotain Nose work hajua. Eli jokin merkitys hajulla on jo koiralle. Tehdään ennen etsintöjä suunnitelma sen pohjalta, millaista treeniä kukin koirakko haluaa ja että piilot ovat etsivän koirakon tason mukaiset. Treenit ovat vaihtelevasti joko koirakoulun treenihallilla tai Leppävesi, Huhtasuo, Seppälä, Viitaniemi alueella. Treenipaikka ilmoitetaan sms viestillä.

Rally-toko tunti: Rally-tokoa ei niin vakavalla otteella. Harjoitellaan rally-tokon liikkeitä ja tutustutaan kyltteihin. Käy hyvin lajiin vasta tutustuville sekä ei niin vakavasti kisoihin tähtääville. Perustottelevaisuus on hyvä olla koulutettuna, että koira pystyy tekemään oman ihmisen kanssa asioita muiden koirien läsnä ollessa. Toki sermeillä saadaan rajattua tiloja, jotta toisten koirien ihan lähellä oloa ei tarvitse kestää.


Yksittäisten tuntien hinnoittelu:

1h 15€ tai

4 x 1h sarjakortti 55€ (voimassa 12kk ostopäivästä)

Hinnat sis. alv. 24%

Yksittäinen tunti tai sarjakortti maksetaan tunnin yhteydessä pankkikortilla. 


Klikkaa itsesi Varaa aika nappulan kautta ajanvaraus sivustolle, josta voit katsoa lähemmin sinulle sopivia ajankohtia ja varata haluamasi tunnin.