2-6kk ikäisille ja max. 15kg painaville. 

Samaan aikaan kokoontuu leikkimään aina 2 ryhmää:

  • Pienet n. alle 5kg painoiset pennut ja isommatkin arkatassupennut omana ryhmänä omalla alueella koulutustila 2:ssa. max. 6 koiraa
  • Isommat pennut max. 15kg ja lisäksi riehupetterit leikkii omana ryhmänä koulutustila 1:ssä. Max. 6 koiraa
Muista varata aina vain yksi paikka leikkitunnille, vaikka ihmisiä olisikin useampi tulossa katsomaan leikkejä.

Sosiaalistuminen ja leikin harjoittelu on koiranpennuille arvokasta oppia. Koulutuksellista osuutta ei leikkitunnilla ole.

Mikä parasta, nämä on Eläinpalvelu Operantin kurssiopetukseen osallistuville asiakkaille ilmainen. Muille osallistujille 9€/kerta. (Maksu suoritetaan paikan päällä pankkikortilla.) Pentuleikit on ilmaisia 3kk sisällä kurssille osallistuville tai osallistuneille. Eli esim. pentuleikit 17.6. on ilmaisia touko-, kesä- ja heinäkuun kurssilaisille.

** Pyydän laittamaan lisätietokenttään koiran nimen lisäksi: Missä kuussa on osallistunut tai ilmoittautunut tulevansa opetukseen, esim. 05/2018. **

12vk täyttäneiltä pennuilta tarkistetaan rokotustodistus, jos olet saapumassa pennun kanssa ensimmäistä kertaa hallille. Alle 12vk ikäisetkin pennut ovat tervetulleita, vaikkei pennun omia rokotuksia olekaan vielä pystytty ottamaan. 

Leikkitunnit pidetään Eläinpalvelu Operantin koulutustiloissa Kirrissä. Koulutustiloissa ei ole pissasakkoa käytössä, mutta sattuneet vahingot on siivottava huolellisesti niille tarkoitetuilla aineilla, jotka löytyy molemmista leikkitiloista. 


Pentujen leikkitunnit:

  • 15.12. sunnuntaina klo 13:30 - 14:20
  • 22.12. sunnuntaina klo 13:30 - 14:20

Alla olevasta 'Varaa aika' linkistä pääset kurssilistaukseen, josta näet myös pentujen leikkitunnit, ja pääset halutessasi varaamaan oman paikan.