Pentujen leikkitunti

2-6kk ikäisille ja max. 15kg painaville. Pienille ja aremmille pennuille rajataan sermeillä oma alue leikkimiseen.

Sosiaalistuminen ja leikin harjoittelu on koiranpennuille arvokasta oppia. Koulutuksellista osuutta ei leikkitunnilla ole.

Mikä parasta, tämä on Koirakoulu Operantin kurssiopetukseen osallistuville asiakkaille ilmainen. Muille osallistujille 9€/kerta. (Maksu suoritetaan paikan päällä pankkikortilla.) Pentuleikit on ilmaisia 3kk sisällä kurssille osallistuville tai osallistuneille. Eli esim. pentuleikit 17.6. on ilmaisia touko-, kesä- ja heinäkuun kurssilaisille.

** Pyydän laittamaan lisätietokenttään koiran nimen lisäksi: Missä kuussa on osallistunut tai ilmoittautunut tulevansa opetukseen, esim. 05/2018. **

Max. 8 koiraa/leikkitunti

12vk täyttäneiltä pennuilta tarkistetaan rokotustodistus, jos olet saapumassa pennun kanssa ensimmäistä kertaa hallille.

Leikkitunnit pidetään Koirakoulu Operantin koulutushallilla Takomokatu 3, 41310 Laukaa, Leppävesi, jossa ei ole pissasakkoa käytössä, mutta sattuneet vahingot on siivottava hallin päädystä löytyvillä tarvikkeilla.


Pentujen leikkitunnit max. 15kg painaville

  • 29.8. torstaina klo 19:30-20:30
  • 11.9. keskiviikkona klo 18:15-19:15
  • 21.9. lauantaina klo 12-13

Alla olevasta 'Varaa aika' linkistä pääset kurssilistaukseen, josta näet myös pentujen leikkitunnit, ja pääset halutessasi varaamaan oman paikan.