Naksuttimet ja kohdekepit

Softclicker naksutin 3,50€/kpl

Pehmeä ääninen ja hiljainen naksutin ääniaroille koirille ja muille eläimille esim. pupuille ja hiirille. Toimii hienosti myös rauhallisiin harjoitustilanteisiin. Yön tunteina kun talon muu väki jo nukkuu ja vielä naksuttelee iltaruokia, on tämä naksutin hyvä valinta.

Dogsline, Click-it naksutin 5,90€/kpl

Mukavan terävä naksautusääni. Naksuttimen painonappi on upotettu, jolloin clickeri ei naksu taskussa omia aikojaan niin helposti.Värivaihtoehdot: sininen, musta, lila, pinkki, punainen, valkoinen, oranssi ja keltainen. Kaikkia värejä ei aina saatavilla.

Dogsline rannenauha 3,70€/kpl

Rannenauha naksuttimelle on mukavan pehmeää ja venyvää kuminauhaa, joka ei helposti hierrä rannetta. Koon pystyy itse säätämään omalle ranteelle sopivaksi. Saatavilla vain mustana.

Dogsline, kohdekeppi teleskooppivarrella 12,90€/kpl

Kohdekepin pallo on pehmeää materiaalia, mutta kestävä. Kumisestä pito-osasta saa hyvän otteen, eikä keppi lipsu käsistä niin helposti. Teleskooppivarsi kestää rouheaakin käsittelyä ilman vääntymistä. Värivaihtoehdot: musta, lila, sininen, pinkki ja punainen. Kaikkia värejä ei aina saatavilla.

  • Dogsline
    Dogsline Värivaihtoehdot kohdekepeille ja Click-It naksuttimille
  • Dogsline, kohdekeppi ja naksutin
    Dogsline, kohdekeppi ja naksutin Saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa.
  • Softclicker, pehmeä ja hiljainen ääni
    Softclicker, pehmeä ja hiljainen ääni Paljon eri värejä, joiden saatavuus vaihtelee.

Tuotteita on ostettavissa kurssien ja muiden koulutuksien yhteydessä.

Halutessasi tilata kohdekeppejä tai naksuttimia postitse, on toimituskulut 3,90€/lähetys, riippumatta tilausmäärästä. Täytä oheiseen lomakkeeseen oma sähköpostiosoite, jonne saat laskun tuotteista. Kun suoritus näkyy Koirakoulu Operantin tilillä, toimitetaan tuotteet postissa 2-4vrk kuluessa.

Laita vapaaseen viestikenttään tilattavat tuotteet, väri ja määrä, toimitusosoite ja puhelinnumero.

Tilauksia tai tuotteita koskevat kysymykset kannattaa myös laittaa oheisen lomakkeen kautta.