Tellington TTouch, 15.-16.9.2018

Tellington TTouch on monipuolinen kehollinen menetelmä, jonka avulla voidaan vähentää koiran jännitystiloja, lisätä kehotietoisuutta ja poistaa oppimisen esteitä.

Menetelmän osa-alueita ovat tietoisesti valitut kosketukset, joustavat kääreet, sekä liiketyöskentely. Havainnoimalla koiran käytöstä, tasapainoa sekä kehon ja liikkeiden erityispiirteitä voidaan valita kullekin yksilölle soveltuvimmat työskentelytavat.

Tellington TTouch-menetelmä auttaa ymmärtämään koiran tarpeita, ja tukee koiran ja ihmisen välistä yhteistyötä.

 

15.9. Lauantaina tutustutaan Tellington TTouch-menetelmän osa-alueisiin: opit muutaman hyödyllisen ja yksinkertaisen kosketuksen, pari helppoa käärettä, sekä liiketyöskentelyn perusteet. Edellä mainittuja harjoittelemme ihmisten kesken.

  • Lauantain koulutuspäivä klo 10-17. Hinta 39€/hlö
  • Myynnissä 20kpl
  • Sepänkeskus, kahviotila, osoite: Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä
  • Kahvi ja muu juotava tarjotaan, muutoin omat eväät mukaan. Tiloista löytyy jääkaappi ja mikro. Sepänekeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa, joten myös muualla kerkeää käydä syömässä  lounastauolla.

 

16.9. Sunnuntai on varattu koirakkopaikan ostaneille. Hinta sisältää myös lauantain osuuden, jolle on osallistuttava jos on tulossa koirakkopaikalle. Saat koirakko-kohtaista ohjausta perustekniikoiden soveltamiseen yhteistyössä koirasi kanssa. Sovimme kullekin koirakolle oman ajan, joten koira ja ohjaaja saavat keskittyä tekemiseensä häiriöttä.

  • Yksi koirakkopaikka kestää 45min. sisältäen lauantain koulutuksen ilman koiraa. Hinta 112€/koirakko
  • Sunnuntain koirakko-aikoja varattavissa klo 9-17 väliselle ajalle.
  • Harjoittelupaikkana Koirakoulu Operantin koulutushalli, osoite: Takomokatu 3, 41310 Leppävesi
Kouluttajana toimii Kaisu Ravantti, joka on opiskellut Englannissa Tellington TTouch -ohjaajaksi (Practitioner). Päätyönään hän hoitaa ja ulkoiluttaa koiria yrityksessään Koira & Koti tmi. Omat koirat ovat puoliafrikkalainen basenji ja rescue Andalusian podenco.

Lisätietoja Tellington TTouch –metodista:

www.ttouch.com

www.ttouch.co.uk


Alla olevasta 'Varaa aika' linkistä pääset kurssilistaukseen, josta näet kaikki alkavat kurssit ja koulutukset ja pääset halutessasi varaamaan oman paikan.