Ohjasinko? luento ja work shop 5.-6.1.2019

Ohjasinko? - luento. Lauantaina 5.1.2019 klo 10-13. Harrastatko koirasi kanssa hajutyöskentelyä jossain muodossa? Onko tavoitteenasi itsenäisesti työskentelevä koira, joka tietää mitä tekee? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, on tämä luento juuri sinulle! 

Tule kuuntelemaan miten voit treenata koirastasi varman työskentelijän ja miten vältyt tyypillisimmiltä ohjausvirheiltä.


Work shop on jatkoa suositulle Ohjasinko? -luennolle. Viikonlopun aikana laitetaan käytäntöön luennon oppeja ja tehdään harjoituksia, joiden avulla koira oppii itsenäiseksi työskentelijäksi. Work shop on suunnattu koirille, joille on jo opetettu jokin kohdehaju ja jotka osaavat vähintään etsinnän alkeet.
Harjoitukset toteutetaan jokaisen koirakon tason mukaan, joten koulutus sopii myös kokeeneelle konkarille. Käymme läpi mm.
  • koiran itsenäistä työskentelyä tukevia harjoituksia
  • ilmaisun / hajulla pysymisen vahvistamista 
  • ohjaajan toimintaa etsintätilanteessa 
  • luotettavia testausmenetelmiä 
  • ongelmatilanteiden ratkaisuja 

Luennoitsijana ja kouluttajana work shopissa toimii Karita Häkkinen, joka on kouluttanut ja ohjannut useita etsintä– ja hajutunnistuskoiria erilaisiin etsintätehtäviin. Karita on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja erikoistunut hajutyöskentelyyn. Päivätyönään Karita ohjaa erikoisetsintäkoiria.


Luento lauantaina 5.1.2019 klo 10-13, sisältäen pienen jaloittelutauon. Hinta 35€


Luento + koirakoiden work shop kuuntelupaikka lauantaina 5.1.2019 klo 10-17, sisältäen kahvi, jaloittelu ja lounastauot
Hinta 45€ 

(+mahdollinen sunnuntain work shopin seuranta klo 9-16)

Luento + koirakkopaikka work shopiin Hinta 110€

Lauantaina work shop koirakkopaikat (6kpl) on tarkoitettu sisäetsintä koirille. 

Sunnuntain work shop koirakkopaikat (8kpl) on tarkoitettu myös jäljestäville etsintäkoirille. Sunnuntain work shop järjestetään, jos ilmoittautuneita koirakoita on riittävästi.

Koirakkopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos varasit koirakkopaikan jäljestävälle koiralle, saat varmistuksen sunnuntain toteutumisesta n. 3vk ennen work shop päivää.

Koirakot Huomio! Laita ilmoittautumisen lisätietoihin, mitä koira etsii, jäljestääkö vai onko kyseessä sisä- tai ulkoetsintä, sekä vähän tietoa koiran ja ohjaajan osaamistasosta. 

Luentotilat sijaitsevat Sepänkeskuksessa, luentosali Molekyyli. Osoite: Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä. Pihassa on ilmaista parkkitilaa. Käytössä on myös aula- ja kahviotilat sisäetsintöjä ja eväiden syöntiä varten. 


Sunnuntain mahdolliset sisäetsinnät järjestetään Koirakoulu Operantin hallitiloissa. Eväiden syönti, kahvitus ja taukopaikka on n. 1km päässä treenihallilta. Jäljestämisalueet sijoittuvat Leppäveden alueelle.


Pääset varaamaan oman paikkasi alla olevasta Varaa aika linkistä. Valitse joko pelkkä luento, luento + work shop kuuntelu tai luento + work shop koirakkopaikka