Do as I do,  koulutuspäivä 8.6.2019.

Voiko koira oppia uusia taitoja matkimalla ihmistä? Miten koira opetetaan matkimaan?

Do as I do on sosiaaliseen oppimiseen, tarkalleen ottaen matkimiseen perustuva koulutusmenetelmä. Menetelmässä koira opetetaan tarkkailemaan mitä ihminen tekee ja toistamaan näkemänsä perässä.
Tämän menetelmän avulla koiran opettaminen käy hyvin nopeasti!


Do as I do-koulutuspäivä sisältää teoriaosuuden, jolloin käydään läpi mitä sosiaalinen oppiminen on ja kuinka sitä ilmenee koirilla. Do as I do-menetelmään perehdytään yksityiskohtaisesti runsaiden videomateriaalien avulla. Ja koirakoiden harjoittelua saa jäädä seuraamaan. 

Teoriaosuuden jälkeen koirakot harjoittelevat menetelmää käytännössä. Koirakoiden harjoitteluaika on n. 30min/koirakko. Koirakot harjoittelevat yksitellen ja tilassa ei tällöin ole muita koiria. Oma koira voi odottaa vuoroaan autossa, tai erillisessä tilassa jolloin häkki on oltava mukana.


Kouluttajana on ainoana Suomessa menetelmän Exam 1- kokeen läpäissyt eläintenkouluttaja (at) Sanna Kankainen (Koirapalvelu Tatsi).

Päivän ohjelma:

  • Klo 11 - 13 teoria.
  • Klo 13- 13:15 tauko
  • Koirakot 1. kierros
  • Tauko 15 min
  • Koirakot 2. kierros.
  • klo 16:55 Yhteenveto ja loppusanat.
Paikkana Sepänkeskus, luentosali Molekyyli ja aulakahvio. Osoite: Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä. 


Lauantai 8.6. klo 11-17, ovet aukeaa klo 10:40

Kuuntelupaikka 30€/hlö, 22 paikkaa

Koirakkopaikka 60€/koirakko, 6 paikkaa


Alla olevasta 'Varaa aika' linkistä pääset listaukseen, josta näet kaikki alkavat koulutukset, joilla on vielä tilaa ja pääset halutessasi varaamaan oman paikan.