Noutaminen operantisti

Miten tehdään noutaminen operantisti? Kuinka tehdään ja hyödynnetään takaperin ketjuttamista? Molemmat asiat selviää tällä kurssilla. Ei pakkoa, eikä paineita. Voit tulla opettamaan koiralle noutoa joko kisatavoitteellisena liikkeenä tai vapaampana kohteen hakemisena. Tavoitteena on, että jokaisella kurssilaisella on tiedot ketjuttamisen periaatteista, sekä taidot kouluttaa koiralle esineen suussa kantaminen, sen tuominen ja luovuttaminen koiran ohjaajalle tai halutessasi esineen vieminen esim. laatikkoon. Koirakkokohtaista on, kuinka pitkälle kurssin aikana nouto saadaan koulutettua.

Kurssille osallistujilta ei vaadita ennakkotaitoja, koiralta tai ohjaajalta. Nouto voi olla myös jo olemassa, mutta haluat siitä varmemmin toimivan tai muuten erinäköisen kuin ennen.

Kirjoita ilmoittautumisen yhteydessä olevaan lisätietokenttään koiran nimen lisäksi: millainen nouto on tavoitteena ja tiedot jos pohjataitoja on jo olemassa. Esim. hakee ja kantaa suussa nätisti, muttei luovuta esinettä/lelua.


max. 4 koirakkoa/ryhmä

Kurssin kesto 4 x 1h, hinta 68eur/koirakko. (sis. alv. 24%)


Alkavat noutokurssit ja harjoituspäivämäärät:

  • 7.5. alkaen aina tiistaisin klo 18:15-19:15, harjoituskerrat: 7.5., 21.5., 4.6. ja 18.6.

Treenikerrat on joka toinen viikko, jotta harjoitteluaikaa jää mukavasti tapaamiskertojen väliin.


Alla olevasta 'Varaa aika' linkistä pääset kurssilistaukseen, josta näet kaikki alkavat kurssit, joilla on vielä tilaa ja pääset halutessasi varaamaan oman paikan.