BH kurssi

Treenataan tavoitteellisesti kohti BH käyttäytymiskokeen hyväksyttyä suoritusta. Kokeessa selvitetään koiran yhteiskuntakelpoisuutta testaamalla tottelevaisuutta ja luokse päästävyyttä, sekä arvioidaan koiran suhtautumista ympäristön häiriöihin.

Käyttäytymiskokeen tottelevaisuusosuus sisältää seuraamisen sekä taluttimessa että vapaana, istumisen, maahan menon ja luokse tulon sekä paikallaolon.

Toisessa osiossa koiran tulisi suhtautua häiriöihin välinpitämättömästi, liikkuessaan kaupunkiympäristössä.

Nykyään BH kokeeseen saavat osallistua kaikki tunnistusmerkityt koirat, jotka on rekisteröity johonkin Suomen Kennelliiton hyväksymään koirarekisteriin tai ylläpitämään omistajarekisteriin, myös monirotuiset. Vain koulutustunnuksen (BH) ansainneet koirat voivat myöhemmin osallistua palvelus- ja pelastuskoirakokeisiin.

  • Harjoitellaan ’seuraamiskaaviota’ ja siihen kuuluvia liikkeitä
  • Paikkamakuu vahvaksi
  • Henkilöryhmässä seuraaminen ja luokse päästävyys
  • Häiriöiden sieto

Lisää tietoa käyttäytymiskokeesta löydät Suomen Palveluskoiraliiton sivuilta.


Kurssin pituus 5 kertaa, hinta 75€/koirakko (sis. alv. 24%) max. 4 koirakkoa/kurssiAlkavat BH kurssit ja harjoituskerrat:

    3.4. alkaen keskiviikkoisin klo 19:30-20:30, treenikerrat: 3.4, 17.4, 8.5, 22.5. ja 5.6.

HUOM.

  • Treenit on pidemmällä aikavälillä, jotta harjoittelemiseen jää paremmin aikaa.
  • 1. kerralla kokoonnutaan koirakoulun hallilla. Seuraavat treenit on ulkona Leppävesi-Kangaslampi-Seppälä-Viitaniemi alueella.


Alla olevasta 'Varaa aika' linkistä pääset kurssilistaukseen, josta näet kaikki alkavat kurssit, joilla on vielä tilaa ja pääset halutessasi varaamaan oman paikan.