Ohituskurssi

Harjoitellaan hallituissa tilanteissa toisen koirakon ohittamista. Tai jos haastetta tuottaa jokin muu ohitettava, niin pyritään järjestämään täsmätreeniä osallistuvien koirakoiden mukaan, esim. tummiin pukeutunut henkilö, sauvakävelijä, polkupyörä... Monesti harjoittelu täytyy aloittaa kaukaa vastaehdollistamisella. Eli harjoitellaan vastaehdollistamista, opetellaan ennakointia ja tehdään hallituissa häiriöissä ohituksia. Ennakkovaatimuksia koirakoiden ohittamisen onnistumisissa ei ole. 

Tälle kurssille tulijalla on hyvä olla auto, jonne koira pääsee välillä lepäämään ja kulku eri treenipaikkoihin onnistuu.


Koirakoita max. 4kpl ryhmässä

Kurssin kesto 4 x 50min., hinta 65eur/koirakko (sis. alv. 24%)


Ensimmäinen kokoontuminen on koirakoulun hallilla osoitteessa Kirrinkuja 1, 40270 Palokka. Seuraavat kokoontumiskerrat on ulkona, Leppävesi-Seppälä-Kangasvuori-Huhtasuo-Viitaniemi-Kirri-Palokka alueella.


Alkavat ohituskurssit ja harjoituspäivämäärät:

  • 9.2. alkaen sunnuntaisin klo 11 - 11:50, treenipäivät: 9.2., 16.2., 23.2. ja 1.3. Kouluttajana Anne Mari Leppäniemi


Alla olevasta 'Varaa aika' linkistä pääset kurssilistaukseen, josta näet kaikki alkavat kurssit, joilla on vielä tilaa ja pääset halutessasi varaamaan oman paikan.Hillumatta hihnassa ja muut yksittäiset treenit löydät täältä