Tunnistusnouto

Koulutetaan koiralle (toko) tunnistusnouto hajuerottelua hyödyntäen ja operantisti oppien. Noudon sijaan voidaan koiralle kouluttaa ilmaisuksi myös jokin muu käytös esimerkiksi maahan meno. Koira koulutetaan erottelemaan saman näköisistä tunnistuskapuloista omistajan hajuinen kapula ja ilmaisemaan se halutulla tavalla.

Käytöksestä voi tehdä Toko tavoitteellisen, tai hae kurssilta pohjataidot ja yleistä tunnistusnouto vaikka tippuneiden hanskojen etsimiseen.

Koirakoilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hajutyöskentelystä tai tokosta. Tälle kurssille osallistuvien koirakoiden on hyvä pystyä työskentelemään samassa tilassa muiden koirien kanssa. Sermeillä saamme kyllä näköyhteyttä rajattua.

Kirjoita ilmoittautumisen yhteydessä olevaan lisätietokenttään koiran nimen lisäksi: millainen tunnistusnouto on tavoitteena ja tiedot jos pohjataitoja on jo olemassa, esim. osaa noutaa, etsii nameja tms..


Koirakoita max. 4kpl

Kurssin pituus 4 kertaa, hinta 55€/koirakko

Kurssin hintaan kuuluu tunnistuskapuloita ilmaisun harjoittelua varten. Ensimmäiselle kerralle et siis tarvitse vielä omia kapuloita mukaan.


Tunnistusnoudon alkavat kurssit:

28.8. alkaen tiistaisin klo 18:15-19:15, treenit: 28.8, 11.9, 18.9. ja 25.9. Huom. EI 4.9. 


Alla olevasta 'Varaa aika' linkistä pääset kurssilistaukseen, josta näet kaikki alkavat koulutukset ja pääset halutessasi varaamaan oman paikan.