Jäljestämisen jatkoryhmä, 4krt.

Suunnattu koirakoille, joilla on jo kokemusta jäljestämisestä ja hajuerottelun tekemisestä. Sillä ei ole väliä, millä hajuilla on tehty erottelua tai jälkeä. Jos sinua arveluttaa, onko tämä sopiva ryhmä teille, niin laita viestiä ja kerro millainen oppimishistoria koirallasi on. 

Tehdään jäljet lähtöhajulla ja jäljestetään ihmisen hajua. Jäljet tehdään vaihtelevasti Jyväskylän alueella, metsä- , taajama- ja lenkkeilyalueilla.

Treenien sujuminen edellyttää auton käyttömahdollisuutta sekä mahdollisuutta käydä jollekin treenikerralle tekemässä jälki etukäteen vanhenemaan, esim. edellisenä päivänä.

Yksi treenikerta kestää n. 2 tuntia ja treenit pidetään 2 viikon välein. 

Tällä kurssilla on säävaraus, jos on ukonilma, yli 15 astetta pakkasta tai muutoin hurja myrsky, niin treenit peruuntuu ko. päivältä ja korvaava kerta sovitaan.


Kurssin pituus 4 kertaa, hinta 80€/koirakko (sis. alv. 24%) max. 4 koirakkoa/kurssiAlkava Jäljestämisen jatkoryhmä ja treenipäivät:

  • 12.10. alkaen joka toinen lauantai n. klo 13 >, treenipäivät 12.10., 26.10., 9.11. ja 23.11.  Kouluttajana Anne Nyrönen


Alla olevasta 'Varaa aika' linkistä pääset kurssilistaukseen, josta näet kaikki alkavat koulutukset, joilla on vielä tilaa ja pääset halutessasi varaamaan oman paikan.