Hajuerottelu, 5krt.

Jokainen koirakko tekee hajuerottelua ja ilmaisun hajulle omiin tarpeisiinsa. Ensimmäisellä kerralla käydään tavoitteita läpi ja harjoitukset tehdään yksilöllisesti sen mukaan. Hajutyöskentely on koiralle mahtavaa aktivointia, on tarkoituksena sitten etsiä ja ilmaista jokin mauste, kongin haju tai hypo. Jäljestämistä tällä kurssilla ei tehdä, vaan vahvistetaan hajun etsintää ilmavainulla. Ennakko osaamista ei tarvita. Hajun ilmaisu koulutetaan sen mukaan minkälaisen ilmaisun haluaa ja mistä hajusta on kyse. 

Valmista etsintäkoiraa, joka etsii ja ilmaisee halutun hajun aina ja kaikkialla ihmisen niin halutessaan, ei parin kuukauden harjoittelulla vielä saa koulutettua. Tältä kurssilta saatte kuitenkin hyvän alun ja ohjauksen, uuden hajutyöskentelyn kouluttamiseen.

Yksi treenikerta kestää 1-1,5h ja treenit pidetään pidemmällä aikavälillä, jotta kotiharjoitteluun jää paremmin aikaa. Kurssin ainakin ensimmäinen kerta pidetään koulutushallilla. Seuraavien kertojen treenipaikat sovitaan kurssin alkaessa. Hajun ilmaisu on tarkoitus yleistää eri ympäristöihin. Mahdolliset muut harjoittelupaikat on Jyväskylän alueella. Auto on hyvä olla jotta tarvittaessa liikkuminen onnistuu ja koira pääsee välillä autoon lepäämään. 

Kurssin pituus 5 kertaa, hinta 85€/koirakko (sis. alv. 24%) max. 4 koirakkoa/kurssi

Jokainen huolehtii itselleen etsittävän hajun lähteitä treenimateriaaliksi. Kysy jos et ole varma kuinka haluamaasi hajua saat hankittua tai miten hajuja säilytetään. 

Kirjoita ilmoittautumisen lisätietoihin:
- Mitä haju on tarkoitus kouluttaa
- Onko koiralla minkälaista oppimishistoriaa hajujen etsinnästä ja ilmaisusta. Myös namien etsintä on etsimistä.
- Kestääkö koirasi toisten koirien läsnäoloa?


Alkavat hajuerottelun kurssit ja niiden treenipäivät:

  • 20.3. alkaen keskiviikkoisin klo 19:30-20:30, treenipäivät: 20.3., 27.3., 10.4., 24.4. ja 15.5.


Alla olevasta 'Varaa aika' linkistä pääset kurssilistaukseen, josta näet kaikki alkavat koulutukset, joilla on vielä tilaa ja pääset halutessasi varaamaan oman paikan.